260 érdeklődő vett részt a Fidesz Ifjúsági Nyári Táborában
2008.07.29

Hatalmas érdeklődés övezte a Fidesz második alkalommal megrendezett nyári táborát. A mintegy 260 résztvevő elmondása szerint a neves előadók, a gyönyörű környezet és a jó társaság miatt választotta megint Balatonszárszót.

Második alkalommal került megrendezésre a Fidesz Ifjúsági Tagozatának Nyári Tábora.


A helyszín Balatonszárszó, a résztvevő pedig mintegy 260 jobboldali fiatal. Az ünnepélyes megnyitót Loppert Dániel, az Ifjúsági Tagozat elnöke tartotta.

A csütörtöki programot Hans Kaiser, a Konrad Adenauer Alapítvány budapesti elnöke - volt tartományi miniszter nyitotta meg, majd Matolcsy György volt gazdasági miniszter tartott előadást az ország kilátásairól.

Délután Lánczi András filozófus és Ablonczy Bálint újságíró fejtették ki nézeteiket egy kerekasztal-beszélgetés keretében.

A pénteki nap sokszínűségéről Szájer József EP-képviselő és Kövér László a Fidesz Országos Választmányának elnöke gondoskodott. Előttük tartott előadást Orbán Anita külpolitikai szakértő, akinek beszélgetőtársa Magyarics Tamás az ELTE egyetemi docense volt.

Szombaton körünkben üdvözölhettük Kubatov Gábor pártigazgatót, illetve az Amerikai Egyesült Államok Nagykövetségének képviseletében Eric Gaudiosi politikai-gazdasági tanácsost és Ryan Leong külügyi attasét.

Az elgondolkodtató előadássorozatot mivel is lehetett volna megfelelőbben zárni, mint Török Gábor és Mráz Ágoston politológusok elemzésével a Fidesz jelenlegi helyzetéről, illetve a 2010-es választások várható eredményekről.

A záróbuli előtt csatlakozott hozzánk Krakkó Ákos a Hír Tv tényfeltáró riportere, aki már kötetlenebb formában számolt be munkájának izgalmairól.

Az előadások mellett lehetőség volt a gyönyörű falu - Balatonszárszó - megtekintésére, a könnyed kikapcsolódásra és a Balaton szépségeinek újrafelfedezésére.

 

Kampány 2010
III. Nyári Egyetem - Balatonszárszó 2009
EP-kampány 2009
Március 15-ei megemlékezés a Bem téren
Antall József-megemlékezés
Demokrácia és szélsőségek
Országos Tanácsülés - Pécs 2008
Debreceni IT a jégen
II. Országos IT-tábor Balatonszárszón
III. Baranya megyei Fidesz IT-tábor
Divatbemutató
EDS Téli Egyetem
Tisztújítás-2007
I. Országos IT-tábor
EFOTT-2007
Alakuló ülés